خرید ویزا کارت – خرید مسترکارت و انواع کارتهای بانکی خارجی
مقدمه : ویزا کارت و مستر کارت ۲ نوع از کارتهای اعتباری جهانی هستند که با بیش از ۱۴۰ نمایندگی در بیشتر کشورها ، در سراسر جهان ، و نیز با ۳ میلیون دسنگاه پایانه POS , ATM در رأس خدمات مالی جهان قرار دارند. ( خرید ویزا کارت – خرید مسترکارت و انواع کارتهای بانکی خارجی )
اگرچه افراد مقیم ایران بیشتر پرداختهای داخلی خودشان را با کارتهای بانکی ایران انجام میدهند و نیاز خود را رفع رجوع میکنند ، اما اگر قصد پرداخت به یک دانشگاه ، مؤسسه و یا شرکتهای خارجی را داشته باشند کارتهای بانکی ایران برای پرداخت کارایی ندارند ، بنابراین باید به شبکه های مالی الکترونیک جهانی مانند پی پال ، اسکریل و امثال این و یا ویزا کارت و مستر کارت و دیگر کارتهای بانکی جهانی رجوع کنند .
اما با توجه به تحریمهای جهانی که علیه کشور عزیزمان ایران وضع شده است ، افراد مقیم ایران اجازه استفاده از شبکه های مالی الکترونیک و یا ویزا کارت و مسترکارت و دیگر کارتهای بانکی خارجی را ندارند .
با این حال این تحریمها باعث نمیشود که یک فرد مقیم ایران نتواند از این خدمات استفاده کند و راه هایی برای دور زدن این تحریمها و خرید ویزاکارت ، خرید مستر کارت و انواع کارتهای بانکی خارجی وجود دارد .
ویزا کارت چیست ؟ ( Visa Card )
ویزا کارت شرکت چند ملیتی آمریکایی است که زمان تأسیس آن به سال ۱۹۵۸ برمیگردد . این شرکت در شهر فاستر و در ایالت کالیفرنیا است .
فعالیت شرکت ویزا کارت در زمینه تکنولوژی و نوآوری راهای پرداخت بین المللی ، خدمات مالی و استفاده از پول الکترونیک تحت برند Visa برای افراد، سازمانها ، بانکها و شرکتها است .
مستر کارت چیست ؟ ( Master Card )
مستر کارت نیز همانند ویزا کارت شرکت چندملیتی آمریکایی واقع در شهر چستر نیویورک است . گفتنیست که شرکت مستر کارت در گذشته با نام Interbank Master Charge و در زمینه خدمات مالی فعالیت داشته است .
خدمات شرکت مستر کارت نیز هماهنند ویزا کارت یکسان بوده و نحوه ارائه خدمات آنها نیز همانند هم است .
پرداخت با ویزا کارت ، پرداخت با مستر کارت ؟
در حال حاضر ۹۸% از وبسایتها و فروشگاه های جهانی درگاه پرداخت ویزا کارت و درگاه پرداخت مستر کارت را دارند و اغلب موارد فروشندگان تأکید زیادی روی نوع کارت ( ویزا کارت Visa Card ) یا ( مستر کارت Master Card ) بودن آن دارند .
با توجه به این نکته این سؤال ممکن است برای شما پیش بیاید که هنگام خرید ، خرید ویزا کارت را انتخاب کنید یا خرید مستر کارت ! کدام برند را انتخاب کنیم ؟
بین ویزا کارت Visa card ، مستر کارت Master Card ، امریکن اکسپرس Amrican Express و دیگر برندهای موجود ، چه تفوتی وجود دارد و کدام یکی را انتخاب کنیم ؟
قبل از هر چیزی باید به این نکته توجه کنید که تمام این کارتها و برندها ( ویزا کارت Visa card ، مستر کارت Master Card ، امریکن اکسپرس Amrican Express و دیگر برندهای موجود ) تنها نمایانگر کمپانی خاصی است که مجموعه ای از خدمات مرتبط با کارت را به باک صادر کننده ارائه میدهند .
اگر بخواهیم مثالی برای این نکته بیاوریم ؛ داشتن ویزا کارت بدین معنا است که که دارنده آن کارت حسابی در یکی از بانکهای جهانی دارد و شرکت ویزا کارت تنها انجام خدمات کارت متصل به ان حساب را انجام میدهد .
همچنین این نکته را باید یادآور شویم که تمام این کمپانیها از نظر امنیت و خدمات مشابه به هم هستند و تفاوت انچنانی ندارند .
پس در پاسخ به این سؤال به این نتیجه میرسیم که معیار شما برای خرید کارتهای بانکی جهانی میبایست بررسی ویژگیها ، امکانات و محدودیتهای کارتها با یکدیگر باشد ، و نام و برند تإثیری در آن ندارد .
کمپانیهای زیادی در این زمینه مشغول فعالیت هستند ، ویزا کارت Visa card ، مستر کارت Master Card ، امریکن اکسپرس Amrican Express ، دیسکاور Discover و دیگر برندهای موجود .
مزایای داشتن ویزا کارت – مستر کارت و یا دیگر کارتهای بانکی جهانی چیست ؟
در دنیای امروزی خدمات مالی کل جهان رو به خدمات الکترونیک آورده است و این موضوع در تمام جهان صدق میکند ، تمام شرکتها و فروشگاه های جهان به نوعی خدمات خود را در سطح اینترنت نیز ارائه میدهند و تنها راه خرید از آنها بصورت آنلاین ، درگاه های پرداخت است.
اگر فردی ویزا کارت ، یا مستر کارت و یا هر نوع از کارتهای بانکی جهانی دیگر را داشته باشد به راحتی میتواند از تمام فروشگاه های آنلاین جهان خرید خود را انجام دهد و تنها با وارد کردن شماره کارت ، CVV2 و تاریخ انقضاء کارت در درگاه های پرداخت کالا یا خدمات مورد نظرش را تهیه کند .
یکی دیگر از قابلیتهای کارتهای بانکی خارجی مانند ویزا کارت و مستر کارت امکان خریدهای فروشگاهی است که در این مورد کارتها به ۲ دسته تقسیم میشوند : دسته اول دارای رمز ۴ رقمی میباشند که در هنگام خرید از دستگاه های POS فروشگاهی آن را وارد میکنند ( دقیقاً مانند کارتهای بانکی ایرانی ) و دسته دوم که از امضای دیجیتال صاحب کارت ( Signature Base ) استفاده میکنند .
به این صورت که صاحب کارت در پشت کارت امضا میزند و هنگام خرید فروشنده امضای روی رسید را با امضای پشت کارمطابقت میدهد.
امروزه در تمام کشورها استفاده از کارتهای بانکی عمومی شده و مورد استقبال عموم جامعه می باشد. با توسعه کارتهای بانکی تلاش برای یکپارچه کردن آنها و اتصال کارت بانکهای مختلف به یکدیگر فراهم شده است. برای مثال در ایران شبکه شتاب بیشتر بانکهای ایران را به یک شبکه همگانی متصل کرده به صورتی که شما با کارت هرکدام از بانکهای عضو شبکه شتاب میتوانید از تمام خدمات و تمام دستگاه های مرتبط استفاده کنید.
در مورد کارتهای اعتباری بین المللی نیز همین روش پیش گرفته شده است و دو شرکت بزرگ آمریکایی با نامهای ویزا و مستر این کار را انجام میدهند .
این دو شرکت دارای شبکه مالی بین المللی بسیار قدرتمندی هستند که اکثریت بانکهای جهان عضو این دو کمپانی هستند. که متأسفانه باید این موضوع را نیز بدانید که تنها ایران و چند کشور دیگر عضو این شرکتها نیستند.
خرید ویزاکارت – خرید مسترکارت و انواع کارتهای بانکی خارجی به چه شکل است ؟
اگر قصد خرید ویزاکارت – خرید مسترکارت و انواع کارتهای بانکی خارجی را دارید ، کافیست سری به دنیای اینترنت بزنید و این عبارات را در چوچل سرچ کنید تا شرکتهای بیشماری را پیدا کنید !
البته این نکته را هم یادآور میشویم که برخی از بانکهای خصوصی کشور ایران نیز این کارتها را صادر میکنند ، اما با توجه به شرایط غیر منطقی که پیش روی مشتریانشان قرار میدهند ، اکثریت افراد از خرید ویزاکارت یا خرید مستر کارت و دیگر کارتها از بانکهای ایرانی منصرف میشوند .
پس درنهایت بازهم به وبسایتها و شرکتهای تحت وب میرسیم که طبیعتاً شرایط صدور آسانتری دارند .
این وبسایتها برای صدور ویزا کارت ، صدور مستر کارت و دیگر کارتهای بانکی جهانی از شعب کشورهای نزدیک ایران مانند ؛ عمان ، گرجستان ، ارمنستان ، آذربایجان ، امارات و بعضاً از کشورهای آسیای شرقی مانند بلغارستان و لهستان استفاده میکنند.
در این وبسایتها پس از تکمیل فرم و پرداخت هزینه های صدور و دریافت کارت و نیز ارسال اسکن پاسپورت ؛ اگر قصد خرید ویزاکارت یا خرید مستر کارت مجازی را داشته باشید نهایتاً تا ۲۴ ساعت کاری اطلاعات کارت خود را دریافت میکنید و اما اگر خرید شما کارت فیزیکی است حدود ۱۵ روز کاری زمانبر است و بعضاً حتی نیاز به این است که شما یک سفر به کشور صادر کننده کارت هم داشته باشید و بصورت حضوری کارت خود را از شعبه آن کشور دریافت کنید .
تفاوت کارتهای مجازی و فیزیکی در چیست ؟
ویزا کارت مجازی ، مستر کارت مجازی و یا دیگر کارتهای بانکی مجازی ، همانطور که از نامش پیداست وجود فیزیکی ندارد و تنها شماره کارت ، تاریخ انتقضاء و CVV2 در اختیار شما قرار میگیرد که با استفاده از این اطلاعات میتوانید در سایتها و درگاه هایی که بصورت مجازی کالا و خدماتی را ارئه میدهند از آن استفاده کنید و پرداخت خود را انجام دهید .
پس اگز شما کارت را برای خریدهای اینترنتی و پرداختهای آنلاین نیاز دارید ، کارت مجازی جوابگوی کار شما است و همچنین مزیت کارتهای مجازی در عدم دریافت کارمزد در هر خرید که انجام میدهید است . همچنین از نظر امنیتی امکان شارژ کارت بیش از مبلغ درون کارت وجود ندارد .
از طرفی کارتهای فیزیکی علاوه بر امکان پرداختهای قسطی و شارژ مجدد ، این قابلیت را دارند که میتوانید از آنها برای خرید از دستگاه های POS و نیز ATM استفاده کنید . اگر قصد سفر به کشوری دیگر را دارید مطمئناً کارتهای فیزیکی برای شما مناسب است ، از این کارتها میتوانید در هتل ، مراکز خرید و هر جایی که دستگاه POS و ATM دارند استفاده کنید .